Zlatý dětský řetízek s písmenem Z - tiskací

SKU: 
GUSYN-02172-36261
Materiál šperku: 
zlato, ryzosti 585/1000 [14 karátů]

Dětský zlatý řetízek s písmenem Z je nádherný a výrazný šperk, který si zamiluje každé dítě. Tento jedinečný šperk je vyroben z kvalitního žlutého zlata o ryzosti 14 karátů (585/1000) a pyšní se hladk ...Celý popis

Tyto produktové fotografie chrání autorský zákon č. 121/2000 Sb. Jejich neoprávněné stažení a použití pro komerční účely bude považováno za důvod k zahájení úkonů pro zajištění ochrany autorských práv.

* Povinný údaj

Vaše konfigurace
    Zlatý dětský řetízek s písmenem Z - tiskací

    3 903,00 Kč

    Více informací

    Dětský zlatý řetízek s písmenem Z je nádherný a výrazný šperk, který si zamiluje každé dítě. Tento jedinečný šperk je vyroben z kvalitního žlutého zlata o ryzosti 14 karátů (585/1000) a pyšní se hladkou lesklou povrchovou úpravou. S jemným vzorem Anker a šířkou 0,8 mm je řetízek nejen krásný, ale také pohodlný pro každodenní nošení.

    Dárek pro různé příležitosti

    Tento zlatý řetízek s písmenem Z je ideálním dárkem pro všechny důležité příležitosti. Ať už hledáte dárek k narozeninám, Vánocům nebo k 1. Svatému přijímání, tento osobitý šperk je perfektní volbou. Jeho elegantní design a jemná konstrukce ho činí vhodným pro děti všech věkových kategorií, ať už jde o slavnostní příležitost nebo každodenní nošení.

    Proč si vybrat tento zlatý řetízek s písmenem Z?

    Tento zlatý řetízek s písmenem Z je ideální volbou pro ty, kteří chtějí darovat něco jedinečného a osobního. Šperk je univerzální a hodí se pro holčičky i chlapečky, ať už se jedná o dárek k narozeninám, Vánocům nebo jiné významné události. Jeho jemný design a kvalitní zpracování zajišťují, že se bude líbit každému dítěti a zůstane oblíbeným šperkem na dlouhá léta.

    Personalizovaný šperk pro děti s jmény na Z

    Hledáte osobní dárek pro dítě s jménem začínajícím na Z? Tento zlatý řetízek s písmenem Z je perfektní volbou pro Zuzanu, Zdeňka nebo Zoe. Personalizované šperky jsou skvělým způsobem, jak vyjádřit péči a lásku, a tento elegantní řetízek s písmenem Z bude krásnou připomínkou nezapomenutelných okamžiků. Je to ideální dárek pro děti, které chtějí nosit iniciálu svého jména s hrdostí.

    Dárek k narození miminka

    Zlatý řetízek s písmenem Z je ideálním dárkem k narození miminka. Ať už hledáte dárek k narození holčičky nebo chlapečka, tento jemný a elegantní šperk je skvělou volbou. Symbolizuje první okamžiky života a bude nádhernou památkou, kterou dítě bude moci nosit celý život. Tento krásný dárek k narození miminka zůstane v rodině po generace.

    Technické parametry

    Tento dětský zlatý řetízek s písmenem Z je vyroben z prvotřídního žlutého zlata o ryzosti 14 karátů (585/1000). Vzor Anker a šířka 0,8 mm zajišťují pohodlí při nošení, zatímco hladká lesklá povrchová úprava dodává šperku elegantní vzhled.

    Pokud hledáte dokonalý dárek pro dítě, tento zlatý řetízek s písmenem Z je tou správnou volbou. Je to nejen krásný a elegantní šperk, ale také osobní dar, který bude dítě nosit s radostí a hrdostí. Nechte své dítě zazářit s tímto nádherným zlatým řetízkem.

    Více informací
    Rozměry (cca) Výška (včetně závěsného ouška) 10,3 mm. Šířka 4,7 mm.
    Materiál šperku zlato, ryzosti 585/1000 [14 karátů]
    Profesionální dárkové balení Zdarma, Více informací >
    Certifikát ryzosti Ano, Více informací >
    Tvar Písmeno
    Typ Tiskací, malé
    Barva kovu žlutá
    Barva kamene bez kamene
    Druh kamene bez kamene
    Porytí na míru Ne
    Druh šperku Řetízky s přívěskem
    Určení šperku (pro koho) Dětské, Dívčí

    Dárkové balení a certifikát zdarma ke každému šperku

    Krásný šperk si zaslouží krásný obal, proto Vám každý objednaný šperk pečlivě zabalíme do luxusní dárkové krabičky Gemmax Jewelry. Tuto krabičku pro vás vybereme tak, aby ladila ke stylu vybraného klenotu, barvě zlata nebo kamene. Také nám můžete do poznámky uvést, pro koho, či k jaké příležitosti dárek nakupujete a my tuto informaci zahrneme do kritérií pro výběr perfektního dárkového balení.

    Následující produkty by vás mohly zajímat!
    usp
    Doprava zdarma U nás máte vždy dopravu po ČR zdarma.
    usp
    Vše skladem Výběr z více jak 3000 druhů šperků
    usp
    Bleskové doručení Expedice do druhého dne
    usp
    100% spokojenost Skvělé hodnocení na Heureka.cz