Dárkové balení šperků

Vybrali jste si nádherný šperk jako dárek a nevíte, jak jej nejlépe zabalit? S naším e-shopem si nemusíte dělat starosti. Každý šperk obdržíte v elegantní dárkové krabičce, kterou pečlivě vybereme tak, aby ladila se stylem šperku, barvou zlata nebo kamene. Správně zvolená krabička dodá šperku ještě větší exkluzivitu a jedinečnost. Krabička s jemným sametovým polstrováním navíc slouží jako ochranné pouzdro pro váš šperk, chránící jej před prachem a poškozením. ...

DÁRKOVÉ KRABIČKY GEMMAX Jewelry

Každý šperk z naší nabídky obdržíte v jedné z našich exkluzivních dárkových krabiček s atraktivním lesklým povrchem a sametovým polstrováním uvnitř. Barva a velikost krabičky je přizpůsobena typu šperku, příležitosti a osobě, které je dárek určen. Pečlivě vybereme krabičku tak, aby dokonale ladila se stylem vybraného klenotu, barvou zlata nebo kamene.

Dárkové balení Gemmax Jewelry

ČERVENÁ JE BARVA LÁSKY, SÍLY A RADOSTI

Červené dárkové krabičky jsou ideální pro příležitosti jako je Valentýn nebo Vánoce. Krásně doplní šperky ze žlutého zlata, kombinovaného zlata nebo řetízky z růžového zlata. Skvěle vyniknou zejména masivnější prsteny nebo prsteny s velkými červenými kameny.

Červená je barvou lásky, životní síly, energie a radosti
Červená je barvou lásky, životní síly, energie a radosti

HNĚDÁ BARVA VYZAŘUJE SOLIDNOST A DŮSTOJNOST

Hnědá barva je spojena s jistotou a pořádkem. Elegantní dárková krabička v hnědo-krémové kombinaci zvýrazní šperky ze žlutého, růžového nebo kombinovaného zlata. Je ideální pro ručně porývané prsteny, prsteny s opály nebo onyxy, a také jednoduché peckové i klasické náušnice. Tato krabička je vhodná i pro pánských šperků, zejména pečetní prsteny.

Hnědá barva je střízlivá, solidní a vážná
Hnědá barva je střízlivá, solidní a vážná

STŘÍBRNÁ BARVA VYJADŘUJE ROMANTIKU A NADĚJI

Stříbrné dárkové krabičky jsou perfektní pro šperky z bílého nebo růžového zlata, obzvláště prsteny, přívěsky a náušnice zdobené bílými zirkony. Skvěle se v nich budou vyjímat i dětské náušnice s barevnými kamínky. Vhodné jsou také pro mladistvé šperky jako náušnice kroužky nebo peckové náušnice.

Stříbrná barva symbolizuje romantiku, hojnost a naději
Stříbrná barva symbolizuje romantiku, hojnost a naději

ZLATÁ BARVA SYMBOLIZUJE LUXUS A ÚSPĚCH

Zlaté dárkové krabičky jsou ideální pro šperky darované při významných příležitostech, jako jsou výročí či slavnostní večírky. Perfektně se hodí ke šperkům ze žlutého zlata, kombinovaného zlata nebo šperkům zdobeným žlutými safíry a diamanty. Tato krabička přidá vašemu dárku ještě větší pocit luxusu a výjimečnosti.

KRÉMOVÁ BARVA JE SYMBOLEM ELEGANCE A KULTIVOVANOSTI

Krémová barva s lehkým nádechem zlaté je často spojována s vážností a urozeností, což ji činí oblíbenou svatební barvou. Krémová krabička je ideální pro jemné a decentní šperky, jako jsou přívěsky nebo dětské šperky, zzejména dětské náušnice. Perfektně se hodí pro příležitosti jako Křest, Biřmování nebo 1. Svaté přijímání. Zvýrazní také šperky s opály a perlami, které jsou vždy originálním dárkem. Najdou v ní místo i jemné řetízky nebo náramky.

Krémová barva je výrazem vytříbeného a kultivovaného vkusu
Krémová barva je výrazem vytříbeného a kultivovaného vkusu

BÍLÁ BARVA JE SYMBOLEM NEVINNOSTI A ČISTOTY

Bílá barva symbolizuje světlo, nový začátek a zrození, proto se hojně užívá při slavnostních příležitostech jako Svatba, Křest, Biřmování nebo 1. Svaté přijímání. V bílé krabičce vyniknou šperky z bílého zlata ve tvaru Andělských křídel, Andílků či Křížků. Je ideální i pro perlové šperky nebo originální šperky s rytinou, připomínajícími narození dítěte.

Bílá barva je symbolem nevinnosti a čistoty
Bílá barva je symbolem nevinnosti a čistoty

SAMETOVÉ DÁRKOVÉ KRABIČKY

Pro speciální příležitosti jako je svátek Svatého Valentýna, narození dítěte, křtiny nebo Vánoce nabízíme kolekci sametových dárkových krabiček, které lze k vybranému šperku zakoupit. Pokud si nejste jisti vhodnou velikostí krabičky pro váš šperk, rádi vám s výběrem pomůžeme.


CERTIFIKÁT RYZOSTI ŠPERKU A NÁVOD NA PÉČI O ŠPERKY

Každé dárkové balení obsahuje certifikát pravosti šperku, který potvrzuje, že šperk byl ověřen státním Puncovním úřadem jako výrobek ze zlaté slitiny o ryzosti 585/1000 (14 karátů) a je označen puncovní značkou dle zákona č. 539/1992 Sb. o puncovnictví a zkoušení drahých kovů. Součástí je také návod na péči o šperky, aby zůstaly krásné po celé generace.

Certifikát ryzosti a Návod na péči o šperky

Na závěr pár slov od známého obalového designéra Jana Činčery, který říká: „Konstrukce obalu má být taková, aby mohl spolehlivě sloužit svému účelu. Nesmí přebíjet svůj obsah a jeho prioritou je funkčnost. Obaly by měly žít a umírat s věcí, které slouží.“
Dáváme za pravdu, jsme ovšem toho názoru, že zlaté šperky jsou věčné…