Zlatý dětský řetízek s písmenem V - tiskací

SKU: 
GUSYN-02170-36261
Materiál šperku: 
zlato, ryzosti 585/1000 [14 karátů]

Dětský zlatý řetízek s písmenem V je nádherným doplňkem, který potěší každé dítě. Tento jemný šperk je vyroben z prvotřídního žlutého zlata o ryzosti 14 karátů (585/1000) a je navržen tak, aby byl ele ...Celý popis

Tyto produktové fotografie chrání autorský zákon č. 121/2000 Sb. Jejich neoprávněné stažení a použití pro komerční účely bude považováno za důvod k zahájení úkonů pro zajištění ochrany autorských práv.

* Povinný údaj

Vaše konfigurace
    Zlatý dětský řetízek s písmenem V - tiskací

    3 903,00 Kč

    Více informací

    Dětský zlatý řetízek s písmenem V je nádherným doplňkem, který potěší každé dítě. Tento jemný šperk je vyroben z prvotřídního žlutého zlata o ryzosti 14 karátů (585/1000) a je navržen tak, aby byl elegantní a zároveň odolný pro každodenní nošení. Hladká a lesklá povrchová úprava spolu s vzorem Anker a šířkou 0,8 mm dodávají řetízku jemný vzhled, který se skvěle hodí pro děti všech věkových kategorií.

    Ideální dárek pro různé příležitosti

    Tento zlatý řetízek s písmenem V je perfektním dárkem pro mnoho různých příležitostí. Ať už hledáte dárek k narozeninám, Vánocům nebo k 1. Svatému přijímání, tento šperk vždy zaujme. Jeho elegantní design a jemný vzhled ho činí vhodným pro každou příležitost, ať už jde o každodenní nošení nebo speciální události. Zlatý řetízek s písmenem V je navíc univerzální volbou pro holky i kluky.

    Proč zvolit tento řetízek s písmenem V?

    Tento dětský zlatý řetízek s písmenem V je dokonalou kombinací elegance a osobního významu. Je to šperk, který zůstane s dítětem po celý život, připomínající mu zvláštní okamžiky a významné události. Díky své jemné konstrukci a univerzálnímu designu je tento řetízek skvělou volbou pro každé dítě, které chce nosit iniciálu svého jména s hrdostí a elegancí.

    Personalizovaný dárek pro jména na V

    Tento zlatý řetízek s písmenem V je ideálním šperkem pro děti, jejichž jména začínají na V. Personalizované šperky jsou dnes velmi populární a tento jemný zlatý řetízek s písmenem V dodává každému jménu osobní nádech. Ať už jde o Vojtu, Viktorii nebo Veroniku, tento řetízek bude skvělým dárkem, který dítěti dodá radost a sebevědomí.

    Ideální dárek k narození miminka

    Zlatý řetízek s písmenem V je skvělým dárkem k narození miminka, který potěší rodiče i dítě. Jeho jemný a elegantní design je ideální pro novorozence, ať už jde o holčičku nebo chlapečka. Tento šperk symbolizuje první dny života a bude krásnou památkou na tyto nezapomenutelné okamžiky. Darujte něco, co bude dítěti připomínat lásku a péči, kterou dostalo od prvního dne.

    Technické parametry

    Tento dětský zlatý řetízek s písmenem V je vyroben ze žlutého zlata o ryzosti 14 karátů (585/1000). S jemným vzorem Anker a šířkou 0,8 mm je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí při nošení. Hladká a lesklá povrchová úprava zajišťuje, že řetízek bude vypadat skvěle i po letech nošení.

    Tento zlatý řetízek s písmenem V je jedinečným šperkem, který přinese radost každému dítěti. Je to skvělý způsob, jak darovat něco osobního a výjimečného, co bude dítě s radostí nosit každý den. Nechte své dítě zářit s tímto krásným zlatým řetízkem.

    Více informací
    Rozměry (cca) Výška (včetně závěsného ouška) 10,7 mm. Šířka 6 mm.
    Materiál šperku zlato, ryzosti 585/1000 [14 karátů]
    Profesionální dárkové balení Zdarma, Více informací >
    Certifikát ryzosti Ano, Více informací >
    Tvar Písmeno
    Typ Tiskací, malé
    Barva kovu žlutá
    Barva kamene bez kamene
    Druh kamene bez kamene
    Porytí na míru Ne
    Druh šperku Řetízky s přívěskem
    Určení šperku (pro koho) Dětské, Dívčí

    Dárkové balení a certifikát zdarma ke každému šperku

    Krásný šperk si zaslouží krásný obal, proto Vám každý objednaný šperk pečlivě zabalíme do luxusní dárkové krabičky Gemmax Jewelry. Tuto krabičku pro vás vybereme tak, aby ladila ke stylu vybraného klenotu, barvě zlata nebo kamene. Také nám můžete do poznámky uvést, pro koho, či k jaké příležitosti dárek nakupujete a my tuto informaci zahrneme do kritérií pro výběr perfektního dárkového balení.

    Následující produkty by vás mohly zajímat!
    1. Zlatý řetízek s písmenem „V“ - velké, psací
      Zlatý řetízek s písmenem „V“ - velké, psací

      Od 5 014,00 Kč Regular Price 5 545,00 Kč

      Do 7 647,00 Kč Regular Price 8 178,00 Kč

    2. Zlatý řetízek s písmenem „V“ - malé, psací
      Zlatý řetízek s písmenem „V“ - malé, psací

      Od 4 225,00 Kč Regular Price 4 570,00 Kč

      Do 6 858,00 Kč Regular Price 7 203,00 Kč

    3. Zlatý řetízek s písmenem „V“ - tiskací
      Zlatý řetízek s písmenem „V“ - tiskací

      Od 4 018,00 Kč Regular Price 4 340,00 Kč

      Do 6 651,00 Kč Regular Price 6 973,00 Kč

    usp
    Doprava zdarma U nás máte vždy dopravu po ČR zdarma.
    usp
    Vše skladem Výběr z více jak 3000 druhů šperků
    usp
    Bleskové doručení Expedice do druhého dne
    usp
    100% spokojenost Skvělé hodnocení na Heureka.cz