Zlatý dětský řetízek s písmenem R - tiskací

SKU: 
GUSYN-02166-36261
Materiál šperku: 
zlato, ryzosti 585/1000 [14 karátů]

Dětský zlatý řetízek s písmenem R je dokonalým doplňkem pro každé dítě, které chce nosit šperk s iniciálem svého jména. Řetízek je vyroben z kvalitního žlutého zlata o ryzosti 14 karátů (585/1000) a m ...Celý popis

Tyto produktové fotografie chrání autorský zákon č. 121/2000 Sb. Jejich neoprávněné stažení a použití pro komerční účely bude považováno za důvod k zahájení úkonů pro zajištění ochrany autorských práv.

* Povinný údaj

Vaše konfigurace
    Zlatý dětský řetízek s písmenem R - tiskací

    4 064,00 Kč

    Více informací

    Dětský zlatý řetízek s písmenem R je dokonalým doplňkem pro každé dítě, které chce nosit šperk s iniciálem svého jména. Řetízek je vyroben z kvalitního žlutého zlata o ryzosti 14 karátů (585/1000) a má jemnou, lesklou povrchovou úpravu. Díky svému vzoru Anker a šířce 0,8 mm je nejen stylový, ale také pohodlný na nošení. Tento řetízek je skvělou volbou pro každodenní nošení i pro speciální příležitosti.

    Personalizovaný šperk pro jméno začínající na R

    Tento zlatý řetízek s písmenem R je ideálním dárkem pro všechny, jejichž jméno začíná na R. Ať už jde o Rozálii, Richarda, Romana nebo kohokoli jiného, tento šperk s iniciálem dodává osobní význam a styl. Je to dárek, který bude dítěti připomínat jeho jedinečnost a vlastní jméno, což je ideální volba pro všechny, kteří chtějí nosit šperk s osobním významem.

    Proč zvolit tento řetízek?

    Pokud hledáte šperk, který kombinuje eleganci, osobitost a kvalitu, pak je tento dětský zlatý řetízek s písmenem R tou správnou volbou. Díky svému minimalistickému designu se hodí ke každému outfitu a zároveň přináší pocit výjimečnosti. Je ideálním dárkem pro děti, které si chtějí uchovat své jméno blízko srdce.

    Skvělý dárek k narození miminka

    Tento zlatý řetízek s písmenem R je také ideálním dárkem k narození miminka, ať už jde o holčičku nebo chlapečka. Jeho nadčasový design a vysoká kvalita z něj činí šperk, který dítě může nosit mnoho let. Tento řetízek je vhodný jako dárek pro dítě, miminko nebo jako památka na první dny života. Navíc, osobní dárek jako je tento, bude pro dítě vždy zvláštním šperkem.

    Ideální dárek pro různé příležitosti

    Ať už hledáte dárek k narozeninám, Vánocům, nebo k 1. Svatému přijímání, tento zlatý řetízek s písmenem R je perfektní volbou. Jeho elegantní design a osobní nádech z něj činí šperk, který je vhodný pro všechny důležité životní události. Tento řetízek bude ceněným dárkem, který přináší radost a bude nositelem krásných vzpomínek.

    Technické parametry

    Tento dětský zlatý řetízek s písmenem R je vyroben z kvalitního žlutého zlata o ryzosti 14 karátů (585/1000). Hladká lesklá povrchová úprava a jemný vzor Anker se šířkou 0,8 mm zajišťují pohodlné a stylové nošení.

    Tento krásný zlatý řetízek s písmenem R je dokonalou volbou pro všechny, kteří hledají elegantní a osobní dárek. Věnujte jej dítěti jako symbol jeho jména a osobnosti, a vytvořte tak trvalou vzpomínku.

    Více informací
    Rozměry (cca) Výška (včetně závěsného ouška) 10,5 mm. Šířka 6,3 mm.
    Materiál šperku zlato, ryzosti 585/1000 [14 karátů]
    Profesionální dárkové balení Zdarma, Více informací >
    Certifikát ryzosti Ano, Více informací >
    Tvar Písmeno
    Typ Tiskací, malé
    Barva kovu žlutá
    Barva kamene bez kamene
    Druh kamene bez kamene
    Porytí na míru Ne
    Druh šperku Řetízky s přívěskem
    Určení šperku (pro koho) Dětské, Dívčí

    Dárkové balení a certifikát zdarma ke každému šperku

    Krásný šperk si zaslouží krásný obal, proto Vám každý objednaný šperk pečlivě zabalíme do luxusní dárkové krabičky Gemmax Jewelry. Tuto krabičku pro vás vybereme tak, aby ladila ke stylu vybraného klenotu, barvě zlata nebo kamene. Také nám můžete do poznámky uvést, pro koho, či k jaké příležitosti dárek nakupujete a my tuto informaci zahrneme do kritérií pro výběr perfektního dárkového balení.

    Následující produkty by vás mohly zajímat!
    1. Zlatý řetízek s písmenem „R“ - velké, psací
      Zlatý řetízek s písmenem „R“ - velké, psací

      Od 5 014,00 Kč Regular Price 5 545,00 Kč

      Do 7 647,00 Kč Regular Price 8 178,00 Kč

    2. Zlatý řetízek s písmenem „R“ - malé, psací
      Zlatý řetízek s písmenem „R“ - malé, psací

      Od 4 386,00 Kč Regular Price 4 800,00 Kč

      Do 7 019,00 Kč Regular Price 7 433,00 Kč

    3. Zlatý řetízek s písmenem „R“ - tiskací
      Zlatý řetízek s písmenem „R“ - tiskací

      Od 4 168,00 Kč Regular Price 4 570,00 Kč

      Do 6 801,00 Kč Regular Price 7 203,00 Kč

    usp
    Doprava zdarma U nás máte vždy dopravu po ČR zdarma.
    usp
    Vše skladem Výběr z více jak 3000 druhů šperků
    usp
    Bleskové doručení Expedice do druhého dne
    usp
    100% spokojenost Skvělé hodnocení na Heureka.cz